dimarts, 1 de desembre del 2009

NITZER EBB - Payroll (John O Mix)

01/12/2009


Durant l'any 2005, com tants antres grups, Nitzer Ebb va decidir tornar a ajuntar-se per fer una gira, que sorprenentment, si més no per mi, a estat un èxit total, fins el punt que avui encara dura, i durant els mesos de gener i febrer del proper 2010, seran els teloners de Depeche Mode. I tot això sense treure cap treball nou, a excepció d'una recopilació amb diferents remescles dels seus temes més clàssics. Una gira mundial de 4 o 5 anys, sense material nou, és una cosa que pocs podíem imaginar d'un grup com Nitzer Ebb.

Però tampoc m'he de sorprendre tant, ja que he pogut veure en quatre ocasions a aquest grup en directe, i la veritat és que són (o eren) tot un espectacle.

El primer cop va ser a una discoteca d'Alcudia, i malauradament no els vaig poder gaudir massa, ja que presentaven el seu segon llarga durada, i jo no l'havia sentit. La música que van presentar, era massa diferent de la que jo esperava, i em vaig quedar a mitges.


El segon cop, ja va ser un d'aquells concerts històrics, a una discoteca de Sangunt, entre camps inacabables d'arròs. Vàrem arribar tant d'hora, que ens vàrem poder colar a dins de la discoteca, i xerrar una estoneta amb en Douglas McCarthy, el cantant del grup. També vàrem poder gaudir de les rucades d'en Bon Harris, que va pels llocs cantant i saltant.

El concert per mi va ser brutal, ballant sense parar ni un moment, estant a dos metres de l'escenari i gaudint de ple, de tota la potència del grup.



El tercer, va ser un altre concert memorable, crec que el millor que he vist mai. Aquest cop a Barcelona, però també ben a prop de l'escenari, potser tres metres, i ballant sense parar.



El quart, és d'aquesta gira inacabable que estant fent, i els vaig veure a Barcelona, a la Sala Apolo. Aquest cop no vaig poder gaudir d'ells, ja que la sala no esta preparada, o si més no, no ho estava, per concerts amb tanta gent, i a sobre, amb tanta gent ballant. El terra es movia molt i em va entrar por que s'enfonses. Vaig estar més pendent del terra que no pas dels meus estimats Nitzer Ebb.


Però durant aquesta gira, si bé no han tret cap treball nou, el que si han fet, és compondre'l. Però pel que he pogut llegir a la seva plana web, tenen problemes financers per publicar les seves noves cançons. Suposo, que donat l'èxit de la gira, demanen molts calers, i amb els temps que corren i tal com està el negoci de la música, no troben a ningú que estigui disposat a deixar anar la pasta.

Així doncs, per tal de poder publicar els seus treballs, ho estan fent, mitjançant bandes sonores. Entre elles, la de Saw 4, on van participar amb "Payroll". Ara, que acaba de sortit (o no) Saw 6, també participen amb un altre tema. I que jo sàpiga, també participen en la BSO de la serie de TV, NCIS.

Aprofinant l'estrena (o no) de Saw6, he fet un vídeo dels meus, amb imatges d'aquesta pel·lícula i de Saw 4, per presentar "Payroll". Una magnífica cançó, com no podia ser d'un altre manera, de Nitzer Ebb.

Ja Sabeu. Llums tancats, i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2007

Nitzer Ebb - Payroll (John 0 Mix) - Vídeo no oficial per ntne

Més cançons i més informació

diumenge, 29 de novembre del 2009

THE PRODIGY - Take me to the hospital

28/11/2009

The Prodigy, mai ha estat per mi un grup prioritari o de primera línia, i per tant mai els hi he fet massa cas, però el proper dia 3 de desembre, toquen al Palau Sant Jordi, i el que he sentit del seu últim treball (un senzill) està molt bé. És una cançó molt potent.

Així doncs, sense aprofundir més en aquest grup que he vist més fotos que no par sentir cançons seves, penjo el seu senzill "Take me to the hospital" que m'agrada molt.

Ja sabeu. Llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2009

Take me to the hospital (Vídeo clip oficial)


Discografia

THE PRODIGY

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.theprodigy.com/
Webs d'interes: http://ca.wikipedia.org/wiki/The_Prodigy

ANY: 2009
Àlbum: Invaders must die



01 - Invaders Must Die (4:55) (Liam Howlett/Nick Halkes)
02 - Omen (3:36) (Liam Howlett/Maxim Reality/Tim Hutton)
03 - Thunder (4:08) (Recreated elements from 'Ethiopian Peace Song' aka 'Rasta Peace Song' by Trevor Joe) (Liam Howlett/Tim Hutton/Trevor Joe)
04 – Colours (3:27) (Liam Howlett/Keith Flint/John Fortis)
05 - Take me to the hospital (3:39) (Samples 'Salami Fever' by Pepe Deluxé and 'Ragamuffin Duo Take Charge' by Asher D & Daddy Freddy) (Liam Howlett/Keith Flint/Paul Malmström/Jari Salo)
06 - Warrior's Dance (5:12) (Samples 'Take Me Away' by True Faith which was then sampled and edited by Major Players in 'Come With Me' which is where the vocals for this track come from. Samples 'Final Cut' featuring Bridgette Grace) (Liam Howlett/Bridget Grace/Jeff Mills/Anthony Srock)
07 - Run With The Wolves (4:24) (Sample 'So Refined' By Senser) (Liam Howlett/Keith Flint)
08 - Omen Reprise (2:14) (Liam Howlett/Maxim Reality/Tim Hutton)
09 - World's On Fire (4:50) (Samples 'I Just Wanna Get Along' by The Breeders and 'Vamp' by Outlander)(Liam Howlett/Maxim Reality/Kim Deal/Marcos Vicente Salon)
10 – Piranha (4:05) (Samples 'Troubled Mind' by The Buff Medways and 'Sara Zamana' by Kishore Kumar and Chorus) (Liam Howlett/Maxim Reality/Sameer Anjaan/Billy Childish/Rajesh Roshan)
11 - Stand Up (5:30) (Samples 'One Way Glass' by Manfred Mann's Chapter 3) (Liam Howlett/Manfred Mann/Peter Thomas)

Senzill: Take me to the hospital (Vídeo clip oficial)


01 - Take me to the hospital
02 - Take Me To The Hospital (Sub Focus Remix)

Maxi: Take me to the hospital

01 - Take Me To The Hospital (Sub Focus Remix)
02 - Take Me To The Hospital (Rusko Remix)