dimecres, 11 d’agost del 2010

CABARET VOLTAIRE - Don't argue

11/08/2010:

El sabeu aquell que diu que eren dos amics que es troben pel carrer i un li diu a l’altre “Ei! Com és que tu mai t’enfades?” “doncs perquè no m’agrada discutir” “Home! Per això no serà” Doncs no serà per això”. Doncs jo cada cop m’assemblo més al personatge d’aquest acudit, ja que últimament, he decidit no discutir gaire bé mai.

Ara que és estiu, i que ens retrobem amb familiars i amb vells amics, és molt freqüent que després dels àpats, es comenci una conversa sobre qualsevol tema, alguns cops són temes divertits i altres cops, ens prenem la conversa massa seriosament. Fins l’any passat, jo m’omplia d’entusiasme amb aquestes converses, intentant convèncer a la resta, que el meu punt de vista era l’encertat, o aprendre dels altres punts de vista, ja sigui per modificar els meus plantejaments, o com acostuma a passar, per reafirmar-me, que tinc raó.

Però aquest any, he decidit no fer-ho, ja que considero que és una pèrdua de temps, sobretot si no veig per part dels altres una bona predisposició a escoltar (ja que normalment enlloc d’escoltar, s’està pensant en el que es dirà quan es tingui el torn de paraula, si és que hi han torns de paraula) o em sorprenen amb arguments nous, que s’allunyen d’opinions estereotipades i catalogables fàcilment.

De fet, em nego a debatre sobre coses evidents, com si La Terra és plana o rodona. És evident que La Terra és plana . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . perdó, però em costa molt reprimir-me. Ara seriosament, no penso discutir sobre el que és evident i ja no vull perdre més el temps amb rucades. El meu interès en les converses s’acaba quan sento coses com “El PSOE és d’esquerres” o “Als que fan vagues no tenen cap tipus d’ètica ni moral” o “als immigrants els hi donen tot, i a nosaltres re” o “és que els immigrants no es volen integrar” (aquestes dues són bonissimes, ja que normalment, qui les diu, ho fa en castellà. El “colmo” de l’absurd) “el mercat de treball s’ha de reformar, i ens hem d’acostumar a treballar més per menys” o “si fos pels ecologistes, pararien la indústria”. Però la millor de totes, la pregunta més absurda que m’han fet mai, i que m’ha fet gent de tota condició, i molts cops, és: “i per què vols la independència?”. Sempre em sorprèn que algú pugui fer aquest pregunta. El normal seria preguntar “I tu, per què vols la dependència?”.


Quan sento qualsevol d’aquestes coses, comprovo si realment paga la pena continuar amb el debat o no. Normalment, no paga la pena, i començo a deixar de discutir, i faig cas del que diu Cabaret Voltaire amb el títol de la seva cançó “Don’t argue”, encara que amb un sentit diferent, que és la que penjo avui, en versió maxi. Ja que s’han “currat” el vídeo clip de la versió llarga, el penjarem. Cabaret Voltaire és un grup de Sheffield, que sempre a jugat amb la experimentació i la pista de ball, arribant en diferents etapes de la seva existència als dos extrems, experimentació pura en alguns moments i ball pur en altres. La cançó d’avui, és d’aquelles que estan a mig camí d’una cosa i de l’altre.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1987
Àlbum: Code


Maxi: Don't Argue









Més cançons i més informació.

dimarts, 10 d’agost del 2010

CABARET VOLTAIRE

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial:
Webs d'interès: http://www.brainwashed.com/cv/

ANY: 1987
Àlbum: Code


01 - Don't Argue
02 - Sex, Money, Freaks
03 - Thank You America
04 - Here To Go
05 - Trouble (Wont Stop)
06 - White Car
07 - No One Here
08 - Life Slips By
09 - Code

Maxi: Don't Argue

02 - Don't Argue (Hate & Destroy Mix)

diumenge, 8 d’agost del 2010

RIGHEIRA - Vamos a la playa

08/08/2010:

Fa una setmana que estic gaudint d’unes merescudes vacances, i dic gaudint, perquè en una setmana he tingut més contacte amb les meves filles que en tot el que portava d’any, ja que la meva dona treballa (d’això també en gaudeixo – Perdó, no he pogut evitar aquesta dolenteria i broma) i passo quasi tot el dia a soles amb elles (i els resultats es noten)

Durant aquesta setmana, les meves filles i jo em gaudit de la companyia d’una família d’amics, passant molta part del temps del dia a la piscina. Elles sense sortir de l’aigua, i els adults, remullant-nos de tant en tant, i consumint cafès amb gel, com uns posseïts. Malauradament, aquesta família amiga, ja han marxat, i excepte alguna cop esporàdic, ja no ens veure’m fins l’any que ve.


A partir d’ara, les meves filles i jo, gaudirem de les diferents platges dels voltants de Blanes. A part d’això, també estic gaudint de coses que durant la resta de l’any no en puc gaudir massa, però d’això, potser ja en parlaré un altre dia.



Sobre piscines i platges, m’han vingut al cap dues cançons. Una és sobre twistejar en una piscina, i l’altre sobre anar a la platja. No he tingut dubte de quina de les dues cançons considero, amb diferencia millor que l’altre, i és per això, que finalment és la que he penjat. La d’un duet italià dels anys 80, més seriosos del que pot semblar a primera vista, això si, sempre mirant les coses amb bon humor. Per tant, “vamos a la playa” i bones vacances als que sou de vacances. I als que no, doncs que ho porteu el millor possible.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1983
Àlbum: Righeira

Senzill: Vamos A La Playa




Més cançons i més informació.

RIGHEIRA

Nacionalitat: Italia
Web oficial: http://www.myspace.com/righeira1983
Webs d'interès: http://es.wikipedia.org/wiki/Righeira
http://www.discogs.com/artist/Righeira

ANY: 1983
Àlbum: Righeira

01 - No Tengo Dinero 4:01
02 - Tanzen Mit Righeira 5:34
03 - Luciano Serra Pilota 3:26
04 - Gli Parlerò Di Te 4:20
05 - Vamos A La Playa 3:38
06 - Disco Volante 4:47
08 - Jazz Musik 3:4809 - Kon Tiki

Maxi: Vamos a la Playa


01 - Vamos a la playa (extended)
02 - Vamos a la playa (dub vers)