divendres, 11 de març del 2011

KYLIE MINOGUE - Better the devil you know (Live)

11/03/2011:

Aquest dissabte, la Kylie Minogue actua al Palau Sant Jordi, i la veritat és que em sorprèn una mica que aquesta artista australiana, faci un concert a un lloc tant gran, tot i que me'n alegro, ja que crec que s'ho mereix.

La Kylie Minogue no és ni una cantant extraordinària, ni escriu les seves cançons, ni és una gran ballarina, i si bé no es pot negar que és . . . . sexy, i sense voler semblar un pedant, tampoc és una dona extraordinàriament sexy. Amb això no vull criticar-la. És una cantant més que correcte, i segur que millor del que ens demostra a les seves cançons. És una ballarina, “normaleta”, i bé, no es pot negar que es fa mirar i que és força provocativa. Però la raó del seu èxit, crec que no es deu al seu talent, sinó a la seva constància i al seu esforç.

La carrera del Kylie Minogue, és una constant superació d'ella mateixa, ja que li falta aquell puntet per ser “extraordinària”, però ho compensa amb la seva tenacitat, superant prejudicis, dificultats, i malalties. D'una manera o altre, la Kylie Minogue, a superat l'oblid del públic més d'un cop, les males crítiques menyspreant la seva tasca i el seu esforç, i finalment, quan semblava que havia arribat a dalt de tot, una malaltia terrible.

Gràcies a tota aquesta constància, treball i esforç, acompanyat de tot un conjunt de bones decisions, la Kylie Minogue gaudeix avui dia d'un prestigi i un respecte que quan va començar, mai m'hagués imaginat. No hi ha cap dubte, que s'ho ha guanyat. Moltes altres persones també s'ho mereixen i no han rebut la recompensa que s'haurien d'haver guanyat, ja ho sé, però el fet que de tant en tant, algú que s'esforça durant tant de temps, i aconsegueix arribar al cim, és un motiu d'alegria, moderada, però alegria.

Ja que parlo d'ella sobre el proper concert que farà a Barcelona, penjo una cançó dels seus inicis, que sempre m'agradat força, en un directe gravat fa 9 anys. Com passa el temps!!!

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 2002
DVD: Kylie Fever 2002: Live in Manchester




















KYLIE MINOGUE

ONacionalitat: Austràlia.
Webs d'interès:

ANY: 2002
DVD: Kylie Fever 2002: Live in Manchester



















01 - The Sound Of Music
02 - Come Into My World
03 - Shocked
04 - Love At First Sight
05 - Fever
06 - Spinning Around
07 - The Crying Game
08 - GBI - Towa Tei featuring Kylie Minogue
09 - Confide In Me
10 - Cowboy Style
11 - Kids
12 - On A Night Like This
13 - Locomotion
14 - In Your Eyes
15 - Tapdancing Jedi
16 - Limbo
17 - Light Years / I Feel Love
18 - I Should Be So Lucky
19 - Voodoo Intro
20 - Burning Up
21 - Better The Devil You Know
22 - Can't Get Blue Monday Out Of My Head

dilluns, 7 de març del 2011

T.O.Y. - Fairytale

06/03/2011:
Foto feta per
La falta de temps comença a ser un tema preocupant per mi, ja que fa una mica més de 15 dies, volia parlar del concert d'And One, del-passat-divendres, on presentaven el seu nou i flamat CD “Tanzomat”. I han passat el 15 dies i no he parlat ni d'And One ni del seu nou disc ni de T.O.Y., que eren els “teloners” del concert, uns “teloners” força interessants i que sense cap mena de dubte, eren un atractiu més per no perdre's el concert.

Malauradament, ja sabia que no podria anar al concert per varies raons que ja he comentat algun cop i que no tornaré a repetir. Però això de no parlar d'And One quan aquests han de passar per casa nostra, i fer-ho un cop ja han passat, per mi és imperdonable, i mereixo totes les fuetades del món.

I a sobre, enlloc de penjar una cançó d'And One, en penjo una dels seus “teloners”. Es evident que aniré de cap, al meu infern particular durant una bona temporada i serà difícil que torni a aixecar el cap desprès de tot això.

Però és que T.O.Y. també es mereixen que parli d'ells, i com la meva primera intenció era fer dos escrits (un per cada grup) doncs de moment penjo una cançó de T.O.Y., “Fairytale”, amb unes imatges (no sincronitzades) del grup en directe, que fa que encara me'n penedeixi més de no haver anat al concert però . . . .

Demano perdó per penjar la cançó tard i parlar del concert tard, però quan un no té temps. . . . doncs no té temps i tampoc cal donar-hi més voltes.

Així doncs, podeu saber com va anar aquest concert, gràcies a btretze (gràcies novament) d'on també he tret la foto que il·lustra aquest escrit.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2003
Àlbum: White Lights


















Maxi CD: Fairytale




















EVILS TOY

ESPERANT EL SEU MOMENT.