diumenge, 4 de desembre del 2011

SMASHING PUMPKINS - Ava adore

03/10/2011:

El proper dia 6, és el dia de la “Constitución” espanyola, i encara no sé per quin motiu els catalans fem festa, quan hauria de ser un dia on tots hauríem de treballar, ja que aquesta “Constitución” només ens a dut problemes. Però en fi, aquest és un tema que ja coneixem tots de sobra, i ja s'ha dit tot sobre això, i no seré jo qui aporti coses noves.

El mateix dia, toquen a Barcelona, a la Sala Razzmatazz (que no té la web en català) els Smashing Pumpkins, que no és que sigui un grup que m'ha apassioni, però no sé ben bé perquè, em cauen simpàtics. Tot i que van estar a punt d'entrar en el club dels grups insuportables i insofribles, finalment no ho van fer, i han passat a ser “simpàtics” i ben mirats dintre del meu personal univers. Això no vol dir que m'agradin, però. . .El fet de fer versions de Depeche Mode (Never let me down again) o de Duran Duran (Nightboat) quan encara ningú feia versions d'aquests grups, segur que ha ajudat que que em caiguin be.

En el seu moment, van fer un canvi del seu so, i van deixar de banda el seu so rocker i van fer una picadeta d'ulls a la música electrònica, i el resultat va ser força interessant, fins el punt d'impressionar-me força amb la seva cançó “Ava Adore” i el seu corresponent vídeo clip. I avui, encara m'agraden força.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1998
CD: Adore


















Senzill: Ava adore






















SMASHING PUMPKINS

Nacionalitat: Estats Units


ANY: 1998
CD: Adore


















01 - To Sheila
02 – Ava Adore
03 – Perfect
04 - Daphne Descend
05 - Once Upon a Time
06 – Tear
07 – Crestfallen
08 - Appels + Oranjes
09 – Pug
10 - The Tale of Dusty and Pistol Pete
11 – Annie-Dog
12 – Shame
13 - Behold! The Night Mare
14 - For Martha
15 - Blank Page
16 - 17


Senzill: Ava adore


















02 – Czarina
03 - Once in a While