dissabte, 1 de setembre del 2012

PARRALOX - Isn't it strange

31/08/2012:

Uns altres participants d'aquell festival que té una plana web on el català és un idioma residual (Poptronik Festival), són Parralox, un grup del que n'havia sentit a parlar, però no els havia escoltat. La primera cançó que he escoltat d'ells, no m'ha agradat massa i per poc no parlo d'ells. Per sort, he escoltat una segona cançó (la que presento, “Isn't it strange”) i m'he quedat parat. És molt bona. N'he escoltat mes, i sincerament es un grup que promet molt.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2010
CD: State of decay
CD: Isn’t It Strange

Isn't It Strange



PARRALOX


Nacionalitat: Austràlia
Webs d'interès:


ANY: 2010
CD: State of decay

01 - Beautiful World
02 - Universe, I Love You
04 - When The Walls Came Tumbling Down
05 - Hotter
06 - Be Careful What You Wish For
07 - Moonwalking
08 - I Am Human
09 - Peter
10 - Two Hearts
11 - How Do You Break A Robot’s Heart?
12 - Time

CD: Isn’t It Strange

01 - Isn't It Strange (Radio Edit)
02 - Isn't It Strange (Ade Fenton Remix Edit)
03 - Isn't It Strange (Orchestral - Reprise)*
04 - Isn't It Strange (People Theatre's Snowball Mix - Radio Edit)
05 - Isn't It Strange (7pm Remix by [L]aux)
06 - Moonwalking (Beborn Beton Remix Edit)
07 - Be Careful What You Wish For (Talion Law's Ambient Remix Edit)

MONARCHY - Love get out of my way (Live at BCC Planetarium)

31/08/2012:


Continuant amb aquell festival que té una plana web on el català és un idioma residual (Poptronik Festival), parlo d'un nou descobriment per mi. Els Monarchy. En principi, em van entusiasmar molt, però potser he posat unes expectatives massa altes. Tot i això continuo pensant que és un grup força interessant i que paga la pena seguir-los la pista. No els conec de res i desprès d'escoltar algunes de les seves cançons, no m'ha sigut massa difícil escollir la cançó que presentaria d'ells. Això no vol dir que les altres cançons no estiguin bé, De fet penso que un cop s'han escoltat les seves cançons una mica, comencen a conquerir-te perillosament. A mes he tingut la sort, que hi ha una versió en directe (crec que sense públic . . . o potser si, ja que em sembla que s'ha enviat més enllà del nostre planeta). Bé, la cançó que presento és “Love get out of my way”.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.


divendres, 31 d’agost del 2012

MONARCHY


Nacionalitat: Anglaterra? Estats Units?
Webs d'interès:


ANY: 2010
CD-single: Love Get Out Of My Way


ANY: 2011
CD: Around the sun

01 - Black, The Colour Of My Heart
02 - I Won’t Let Go
03 - The Phoenix Alive
04 - Love Get Out Of My Way
05 - Maybe I’m Crazy
06 - You Don’t Want To Dance With Me
07 - Around The Sun
08 - Jealous Guy
09 - Floating Cars
10 - Gold In The Fire
11 - Call
12 - Travelling By Ambulance

WOMAN E - Desire

30/08/2012:


Un dels grups que toca el dissabte en el Poptronik Festival (Festival que té una plana web on el català és un idioma residual) és Woman E. No els conec de res. De fet, els conec, perquè toquen e el festival (ja he dit que els festival aquest no te massa estima pel català?) i miran quina música fan i com són, doncs m'he emportat una agradable sorpresa. La cançó que presento “Desire” es molt bona i n'he sentit un altre que també està molt bé. I sembla que són musics de debò. Saben tocar, saben cantar . . . que sempre resulta agradable. No és el primer cop que dic que això de portar música enregistrada en directe, està passat de moda, i s'ha de limitar al màxim d'això. Aquest grup, sembla que ho fa servir, però si mes no, té la dignitat de dur un bateria (o s'ha de dir baterista? Jo crec que s'ha de dir baterista) Que el que toca els teclats, fa alguna cosa més que fer veure que toca. I la noia, doncs sembla que canta realment bé ( a més d'altres virtuts que salten a la vista) No puc dir gaire res més d'aquest grup, només que els hi hauré de seguir la pista.


Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2012
Senzill: Desire

WOMAN E


Nacionalitat: Anglaterra
Webs d'interès:


ANY: 2012
Senzill: Desire

01 - Desire
02 – Desire (Oover Matic FT. Disco Damage)
03 – Desire (TNTT Remix)
04 – Desire (Aaron Ross Remix)
05 – Desire (Oblong Mix)

dimecres, 29 d’agost del 2012

ERASURE – A little respect (Directe – Colonia 2005)

28/08/2012:

Faig una entrada express, per parlar del Poptronik Festival (que té una plana web on el català és un idioma residual) que se celebra el proper cap de setmana a Sitges. És un festival de caire electrònic (amb tota la amplitud imaginaria que pot tenir aquesta etiqueta) amb un marcat esperit homosexual (no acabo d'entendre aquesta mania que té part del col·lectiu homosexual de autoconstrucció de ghettos)

El que més em crida l'atenció d'aquest festival, és la participació de l'Andy Bell, cantant d'Erasure. No he escoltat res de l'Andy bell en solitari, però el fet de ser el cantant d'Erasure, és prou motiu per dedicar-li una estoneta. Per mi, el mes destacable de l'Andy Bell, no és que sigui una reinona que a sobre de l'escenari molts cops frega la caricatura d'un excés de feminitat, sinó que és un cantant excel·lent com pocs. Sense cap dubte, és una persona que ha nascut per estar a sobre d'un escenari, i en el cas d'Erasure, s'agraeix, ja que el seu company de grup, és bastant paradet.

Molts cops, penso que les cantants (acostumen a ser dones) que fan els cors a les gran “estrelles” canten millor que el o la protagonista del concert, i en pocs casos reconeixen la superioritat d'aquest protagonista. EN el cas de l'Andy Bell, crec que és un d'aquests casos, que les coristes, tenen clar, que la estrella, és ell.

Avui, presento un dels seus clàssics “A little respect”, en un concert a Colonia, el 2005.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.


ERASURE


Nacionalitat: Anglaterra


ANY: 2005
DVD: The Erasure Show Live In Cologne

01 - Rock-A-Bye-Baby (Intro)
02 - No Doubt
03 - Hideaway
04 - Victim Of Love
05 - Knocking On Your Door
06 - The Circus
07 - Breathe
08 - Ship Of Fools
09 - Drama!
10 - All This Time Still Falling Out Of Love
11 - Stop!
12 - Rapture
13 - Ave Maria
14 - Breath Of Life
16 - I Broke It All In Two
17 - Chains Of Love
18 - Chorus
19 - Love To Hate You
20 - Blue Savannah
21 - Always
22 - Who Needs Love Like That
23 - Oh L'Amour
24 - I Bet You're Mad At Me
25 - Sometimes

Material extra

01 - Live In Copenhagen - The Other Tour (09 Junio 2003)
02 - In My Arms
03 - Make Me Smile (Come Up And See Me)
04 - Piano Song

dilluns, 27 d’agost del 2012

OFRA HAZA - Im nin' alu

26/08/2012:

Amb el començament de les meves vacances i amb el nou cotxe, on que ja puc escoltar música (en CD) vaig fer un CD amb 18 cançons escollides al atzar (bé, no totes les va escollir l'atzar) de la meva discoteca. Durant aquestes tres setmanes que han durat les meves vacances (avui s'acaben) hem estat escoltant aquest CD i les seves corresponents 18 cançons en els curts viatges que hem fet amb el cotxe. D'aquestes 18 cançons, 3 han triomfat clarament entre les meves filles, tot i que només dues han estat reconegudes (la tercera sé que els hi agrada ja que la canten quan sona) Les altres dues, me les demanen per cantar-les i per ballar-les.

Evidentment, una d'aquestes cançons triomfadores entre les meves filles, és la cançó que presento avui. Aquesta va ser la primera de les tres que va destacar. I la veritat és que estic força sorprès, ja que aquesta cançó no és fàcil per unes nenes. És una cançó que no té una estructura clàssica, amb algun efecte “estrany”. És una cançó hebrea del Iemen del segle XVII, que Ofra Haza recupera entre altres cançons tradicional hebrees, per modernitzar-les al so i al món dels anys 80. I a mi, m'encanta aquesta barreja de tradició i modernor, que expressa el vídeo perfectament, ja que veiem imatges de caire clarament tradicional, però el so, és modern (d'aquells dies)

Per acabar, dir que estic totalment enamorat de la veu d'aquesta dona, de la seva imatge i dels seus fantàstics vestits. En els propers dies, espero trobar temps per parlar de les altres dues cançons triomfadores.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.


ANY: 1988
Àlbum: Shaday

Senzill: Im nin' alu

Im nin' alu