diumenge, 6 de juliol del 2014

Y.M.O. - Behind the mask (Live at Budokan 1980)


06/07/2014:


Amb la abdicació del rei espanyol Joan Carles I, s'ha obert un debat que posa a la vista, de qui ho vulgui veure, varies coses. Per exemple, la hipocresia espanyola, la ingenuïtat catalana, o la estupidesa catalana i espanyola. Qui tingui ulls a la cara, es deu haver quedat aquest dies d'exaltació republicana, amb una cara d'estupefacció difícil de passar desapercebuda.



Sempre he sentit dir, que els espanyols no són monàrquics, sinó Joancarlistes i que per aquest motiu, no hi havia debat sobre quin tipus de cap d'estat havien de tenir els espanyols. Però ara la cosa ha canviat i els republicans espanyols han sortit de l'armari i han començat aquest debat que fins ara estava dormit. De cop i volta, els progres intel·lectualoides espanyols han sortit al carrer demanant democràcia. Demanant poder votar. Resulta irònic veure com tots aquests “demòcrates” que demanen el dret a poder decidir, porten temps en silenci, en el millor dels casos i en altres casos, són alguns dels que neguen el vot als catalans. Un cop més la democràcia espanyola, demostra que és una democràcia a mida nomes pensada pel que interessa.



Aquest progres intel·lectualoides, com a la immensa majoria d'espanyols, els interessa seguir aprofitant-se de la nostra força de treball, dels nostres artistes, dels nostres esportistes i en general de tot el talent que puguem generar, i per tant cal evitar que els catalans puguin votar. Durant aquests darrers temps, han estat còmplices amb el seu silenci, en el millor dels casos, perquè altres, directament han estat executors constants enviant discursos i difonen falsedats sense cap tipus de rigor ni ètic ni professional ni de cap tipus. Però és clar, ara és a ells i elles a qui interessa que es facin referèndum per consolidar la democràcia. Quanta hipocresia!!!!!!



Ara, aquests “demòcrates”, surten al carrer per demanar el seu referèndum, només el seu referèndum. Els altres referèndums, els hi són, en el millor dels casos, indiferents. Lo de “demòcrates” només es una mascara que s'han posat, i tots sabem, o hauríem de saber el que hi ha darrera de la mascara. Darrera la màscara hi ha un espanyol que en lo que respecte a les nostres aspiracions no es diferencia gens d'un espanyol monàrquic, i tots pensen el mateix “Antes roja/fascista que rota”. I es que en tot el tema de Catalunya, la falta de dissidència, de discrepància, no deixa de ser molt sorprenent.


La cançó d'avui es “Behind the mask” de Yellow Magic Orchestra, en un directa de 1980, però que no es va publicar fins l'any 1993.Poso la de 1980, perquè tot i que n'hi han versions més recents, la que m'ha semblat millor, és la de 1980.



Avui he parlat de la hipocresia espanyola, Sobre la ingenuïtat catalana, o la estupidesa catalana i espanyola, ja en parlaré un altre dia, que sinó, això es fa molt llarg.



Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

Què en gaudiu.



ANY: 1993

CD: Live at Budokan 1980





Y.M.O.


Nacionalitat: Japó
Web oficial: http://www.ymo.org/

ANY: 1993
Àlbum: Live at Budokan 1980


01 - Riot in Lagos
02 - The End of Asia
04 - Nice Age
05 - Rydeen
06 - Maps
07 - La Femme Chinoise
08 - Citizens of Science
09 - Solid State Survivor
10 - Radio Junk
11- Kang Tong Boy
12 - Firecracker
13 - Cosmic Surfin'
14 - 1000 Knives
15 - Technopolis